22 Ağustos 2015 Cumartesi

Ayvalık Mutluköy Nostalji Köy Kahvaltısı

Merhaba!
Bildiğiniz gibi yazlıktan döndüm,ordayken internet sorunu yaşadığım için paylaşacaklarım fazlasıyla birikti.Tüm hevesimle döndüğüme göre bir günde iki post yayınlayabilirim bence :)
Sizlere Ayvalık Mutluköy'de yaptığımız kahvaltıdan bahsetmek istiyorum.
''Mutluköy Nostalji Kahvaltısı" adındaki işletme gerçekten köyde olduğunuzu hissettirecek şekilde ağaçlığın içinde bulunuyor.Kahvaltı masalarının bulunduğu yerin hemen alt kısmında da ahşap ve taş evler var. Evlerin karşı tarafında da bir havuz bulunuyor.Bu yüzden Nostalji Tatil Köyü olarak duymuş olabilirsiniz burayı.
Bunların dışında eski eşyaların sergilendiği bir Nostalji Müzesi, bir de birkaç hayvanın bulunduğu mini bir hayvanat bahçesi yer alıyor işletmenin içinde.


Kahvaltıya gelecek olursak, öncelikle belirtmeliyim ki eğer yolunuz düşerse bizim yaptığımız hatayı yaparak haftasonu gitmeyin.Haftaiçinde de rağbet gören Mutluköy kahvaltısı, haftasonu ızdıraba dönüşebiliyor.Neden derseniz, sipariş verdikten sonra 45 dakika bekledik biz pazar günü yoğunluğu sebebiyle.
Diğer bir önerim ise kaç kişiyseniz bir eksilterek sipariş verip,sayınız kadar servis açtırmanız çünkü her şeyden bol bol geliyor.Biz dört kişiydik ve üç kişilik kahvaltı söyledik,  buna rağmen çoğu şey kaldı.
Kahvaltıdaki bütün çeşitleri tatmaya özen gösterdim, gerçekten hepsi birbirinden lezzetliydi.Beklememize değdiğini söyleyebilirim.Üç kişilik kahvaltı için ekstralar almamıza rağmen elli tl civarı bir ödeme yaptık.Gelen kahvaltıya göre gayet uygun bir fiyat olduğu kanısındayım.Eğer bizim gibi kahvaltı sever bir aileyseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum. :)

Mini hayvanat bahçesinden fotoğraflar




Söylemeden geçemeyeceğim, bir de bir deve vardı bu hayvanların yanında hali gerçekten içler acısıydı.Umuyorum gerekli bakımları en kısa zamanda yapılır sorumluları tarafından.

Şimdilik söyleyeceklerim bunlar, yolunuz düşerse uğrayıp güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz.Bir sonraki postta görüşürüz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder